Ragdoll,Cattery,de L`Ayquade,Column

Dag lieve lezers; het wordt weer kouder, hóe koud, dat weten we nog niet. Wel zien we dat de eikels al flink uit de bomen vallen en al volop kale takken. Spannend+ al die vallende eikels om ons heen, maar een voorbode van een strenge winter zegt het vrouwtje.

Niet dat wij ons daar druk om maken met onze warme mandjes, maar snééuw; DAT was we wat vorig jaar, onze kattenpootjes in de sneeuw; die probeerden we steeds af te schudden; maar de sneeuw bleef tóch plakken aan onze voetzooltjes; het vrouwtje heeft ons toen kleine sokjes aangetrokken en kon niet meer stoppen met lachen notabene: de vernédering…..:sokjes met antislipzooltjes…… zoiets kunnen ALLEEEN mensen maar bedenken, of niet?

Maar een witte Kerst zegt het vrouwtje, is echt supermooi, geen idee wat er mooi aan is; ik weet alleen dat je dan éxtra meot oppassen; sneeuw kan namelijk OOK nog op je poezenhoofd vallen, brrrr.

Mijn achterkleinkinderen zullen dit jaar nog te klein zijn voor de sneeuw, want met Kerstmis zijn die pas 3 weken oud; ach gut; dat doet mijn oude hart goed; zuig en piepgeluidjes! En zouden ze nou ánders zijn dan mijn andere kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen omdat hun ouders de wereldtitel hebben? VAST niet; lief zijn ze állemaal zegt het vrouwtje; net als haar eigen kinderen; verschillend zijn mag; maar verschil máken mag niet zegt ze; allemaal gelijk!

En nee; ik ben niet de enige die kleintjes verwacht die niet van mij zelf komen; het vrouwtje verwacht ook haar eerste kleinkind; alleen lieve lezers; doe IK gelukkig gewoon, iets wat je van haar niet kunt zeggen, ze doet echt vreemd, ze rommelt maar in huis: Kerstspullen, de oude baby en kinderspulletjes, overal komt vanallas tevoorschijn! Erg spannend allemaal, want het rammelt of is zacht.

Al een paar keer heb ik geprobeerd een dutje in een werkelijk zálig zacht truitje te doen, maar helaas ik werd gesnapt en hóe gek ze ook met ons is; DAT was de grens helaas…… Ik blíjf haar volgen, dat zult u begrijpen; los van spannende zaken vallen de knuffels die wij krijgen, gewoonweg als eikels uit de lucht momenteel en lekkere hapjes zijn volgens het vrouwtjje ook érg gezellig als ze zelf ietse loopt te snoepen; “een balkje voor jou en een bakje voor jou” loopt ze dan te neurieën; wij zijn wérkelijk benieuwsd of mensenbabies nét zo leuk en lief als kitten zullen zijn, alleen; wéés nou eerlijk; écht zielig vind ik het wel hoor; 1 kind, helemaal alleen, zeg nou zelf mensen…….

Goed ik heb maar besloten dat ik vandaag die enorme fleecekattenmand ga uitproberen. WAT zegt u? Een nieuw dekbed voor ménsen? Onzin, deze is voor mij en als ze rustig zijn, mogen het vrouwtje en baasje er vannacht óók bij liggen. En vanuit dit heerlijk zachte kattenbed wens ik u Fijne Kerstdagen met véél warmte toe. We spreken elkaar weer in het Nieuwe jaar!

Annabelle (de enige en gewoon allerliefste vind……ik…..ahum)

Het vrouwtje zal dit STRAKS uit-typen en printen zegt ze…… als ze kláár is met waar ze mee bezig is…zucht.

3MegaCam