Ragdoll,Cattery,de L`Ayquade,Column

Jawel lieve lezers; HET Coronavirus; het is voorjaar, alles komt al vroeg uit en in bloei dit jaar door de zachte winter zegt het vrouwtje, zelf ben ik het meest tevreden over de al rondvliegende en zingende vogels, die ik blijvend denk ooit tóch nog een keer te kunnen vangen dat zult u begrijpen, maar er is ook iets uitgebróken; in onze kattewereld al bekend, maar voor u als mens en als MENSEN-ziekte dus nog onbekend; het Coronavirus. Boze tongen (en dan bedoel ik geen slangetongen……) beweren dat het om een met moedwil losgelaten mutering gaat…..

Nou dacht ik zo als wijze poes van het Ragdollsoort en dan ook nog het Tortie-type, dus vól met eigenwijze wijsheden; laat ik mijn lezers eens een (poezen)hart onder de riem steken; weet u, bij ons hebben we het C.Virus al redelijk onder contröle, moment; ik ga dit voor alle zekerheid toch nog maar even afkloppen zoals jullie mensen dat zo mooi zeggen; met mijn knokkels onder een houten tafelblad……ojee; eerste probleem: ik heb geen knokkels die voldoen, dan maar met mijn nagels… …..2de probleem: die zijn net weer geknipt, zucht, goed, dat laat ik dan toch maar aan u als mens over.

Maar om tóch maar even op uw zorgen door te borduren (alwéér zoiets; borduren…..niet voor ons katten weggelegd, alhoewel we haar genoeg hebben om mee te spinnen of te breien heb ik begrepen…..) Mijn advies is; WAS UïV POOTJES WAT VAKER; er zijn zelfs vloeibare zeepJes met ons als kat er op verkijjgbaar (dat is natuurlijk omdat wij al een stuk verder zijn dan jullie mensen wb. dit virus), POETS UV/ NEUSJES goed schoon, wij doen dat veelvuldig zoals u weet, dat komt tevens door onze snorharen die een natuurlijke afweer vormen doordat ze vrijwel direct aÍmgeven of onze neusjes in aanraking zijn gekomsn met iets dat we niet willen. U hebt dan weer de mondkapjes heb ik begrepen.

GEEF ELKAAR WAT RUIMTE

Iets waar wij katten zowiezo van houden, 1,5 mtr. zou fïjn zijn wb. dit virus, maar VOORAL lieve mensen/baasjes/personeel; probeer net als wij niet al te veel te stressen……..

Wb. uw skie of andere vakanties; daar kunt u het beste zelf naar informeren; wij hóuden niet zoveel van ons huis en mandje verlaten, dus kan ik u daar geen advies over geven. Het vrouwtje maakte laatst nog een flauw grapje over Chinees eten; ach ik hou het gewoon op mijn eigen brokjes……….. Hopelijk geniet u net als ik van het aankomende voorjaar en een extra ontstressende knuffel waar u waarschijnlijk net zo dol op bent als wij !

Met poezengroet van mij;

Annabelle.

3MegaCam