Weer SHOW!

Lieve Lezers; waarschijnlijk hebt u het al gehoord; er zijn weer shows! En
als trouw BCF- lid zijn het vrouwtje en wij (vooral ik; de grote trots en uiteraard de allerliefste van het vrouwtje, ahum) heel blij en verwachtingsvol!

Mijn eerste show was de BCF-Antwerpen- Show; het vrouwtje had toen
nog 0……ervaring…….Ik, Elmo was toen al een grote dikke (lees; mooi vol geschapen) knuffelkont; mijn vacht was nog niet zo mooi gegroomed als tegenwoordig, en toen ik bij de eerste judge, (km) op tafel gezet werd; vlogen er haren en poeder in het rond (het vrouwtje vond (en vind) dat nog steeds zo feestelijk ruiken) desalnietemin wist ik natuurlijk de keurmeester volledig “in te pakken” met mijn lieve persoonlijkheid en blauwe ogen;
en kreeg niet alleen mijn titel, maar óók nog de BIS (het vrouwtje
had géén idee hoe dat ging op het podium; maar gelukkig heeH ze
me tenminste NIET laten vallen na wat ik had bereikt bij de judge!)

Enfin, u zult begrijpen dat de verslaving toen is begonnen…………
ik hóór u heus wel brommen; Shows zijn stress-vol, Shows geven
risico`s wb. virussen etc. Etc., ik moet u dan ook gedeeltelijk gelijk
geven; niet ELKE Ragdoll (en uiteraard andere rassen dan ik…….) is geschikt om mee te gaan naar Show, vind het leuk.

Dit is niet anders dan met fokken; NIET elk dier is geschikt en vind
het precg om onder de kater te gaan, óf om dekkater te zijn, óf om een nestje te krijgen! Wij Ragdolls zijn bijzonder graag sámen met onze soortgenoten, wij nemen uiteraard bij UITzondering ons personeel; de mens, in genade aan als gezelschap…….ahum, wij kunnen dan ook bijzonder trouw en liefdevol naar hun zijn; kijk mij maar met het
vrouwtje; ZIJ kan niet eens zonder mij slápen notabene
………………ik overigens ook niet, maar dat terzijde…………….