De shows zijn weer voorbij lieve mensen niet alleen voor BCF; maar ook van alle andere Verenigingen op dit moment, en voor dit jaar.

Hoe het volgend jaar verdergaat met de Shows is nog niet helemaal duidelijk, voor mij als eenvoudige Ragdoll is het zelfs VOLLEDIG onduidelijk; 2G.3G Booster en testen, ik heb erg met jullie mensen te doen;
Wat is ONS leven simpel en duidelijk in vergelijking met jullie ingewikkelde dagelijkse beslommeringen…….

“Natuurlijk!” Zult u zeggen; “ JULLIE hebben ook Personeel, namelijk
Wij….mensen…………”

Kijk daar zit wel wat in moet ik toegeven , ok kan dat ook gewoon niet ontkennen; wij mauwen en jullie rennen, wij geven kopjes en jullie denken dat we alleen van diegene houden die we een kopje geven….. Maar, wij WILLEN gewoon wat; jullie aandacht , een kriebel onder onze kin of een aai over onze bol en zachte vacht maar vooral:
ETEN, om niet te vergeten; ook die schone kattenbak, zachte mand en die héle grote zachte mand…….. Jullie bed zegt u? Ook goed hoor; wij zijn héél sociaal; best nog een smal stukje voor u of uw partner over als wij languit liggen!

Maar goed; ik dwaal weer af; voor jullie; mensen zijn het onzekere tijden en aan duidelijke informatie lijkt het steeds maar te ontbreken: WAT zal 2022 u brengen………

Rust en Duidelijkheid? Gezondheid en weer knuffelen met uw geliefde familie?

Intussen krijgt u van ons een extra liefdevolle knuffel die jullie mensen MEER dan verdienen voor alle goede zorg aan ons; jullie ka.en en andere huisdieren!

Voor ons word het een Rustig Oud & Nieuw is ons beloofd ( niet dat we alles geloven wat mensen tegen ons zeggen, maar goed ; hoop doet leven, en vuurwerk vinden wij een nachtmerrie met al die knallen en flitsen); wat het vrouwtje ook verzint elk jaar weer opnieuw; wij hébben nou eenmaal erg goede oortjes en zijn zoals ik al eerder zei niet goed voor de gek te houden of af te leiden (zeker niet als we iets ECHT graag willen; zelfs ik als zachtaardige Ragdoll Elmo kan flink doordrammen zegt het vrouwtje soms; maar ZIJ is dan wél weer snel afgeleid met mijn lieve gespin en kopjes geven natuurlijk……………)

Lieve lezers; ik Elmo (en uiteraard mijn oma Annabelle zou hetzelfde tegen u zeggen) wens u HELE (toch) Fijne Kerst, en een gelukkig en vooral HOOPVOL 2022, dit ook namens mijn vrouwtje die straks ook nog een mooie foto van mij; Elmo moet opzoeken…..(Kleine moeite toch? IJdel? Hoezo?)

Katergroet;
Elmo en onze Cattery de L’Ayquade.